Dierenwelzijn

Scroll

Binnen de landbouw is het van belang dat het dier zijn natuurlijke gedrag kan vertonen, binnen en buiten de stal. Dierenwelzijn is een meetbare toestand die verwijst naar de geschiktheid van een dier om met zijn omgeving om te gaan. De laatste jaren is het dierenwelzijn binnen de veehouderij hoger op de agenda komen te staan. Samen met veehouders, welzijnsorganisaties en retailers is al veel vooruitgang geboekt. Maar er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering.

Gezonde dieren, gezond bedrijf

Buiten welzijnszaken zoals huisvesting, speelt diergezondheid een prominente rol binnen het dierenwelzijnsvraagstuk. Gezonde dieren dragen bij aan het algeheel welbevinden van een koppel, en daarmee aan uw bedrijf.

Met het Dosers welzijnsconcept wordt het welzijn van uw dieren op een geheel natuurlijke wijze bevorderd. Denk hierbij aan stressvermindering, betere nachtrust, betere weerbaarheid en een betere leverfunctie. De inzet van 100% natuurlijke middelen zorgt voor een betere gezondheid van uw dieren.

Werkwijze

Dosers zorgt samen met haar klanten voor de juiste oplossing op het juiste moment. Met grondige analyses, een perfect afgestemd actieplan, gedegen controle, persoonlijke begeleiding, én nazorg, worden gezonde dieren een vanzelfsprekendheid.

 • 01.
  Analyseren actuele gezondheid dier/koppel
 • 02.
  Actieplan opstellen met doelstellingen
 • 03.
  Implementeren van actieplan
 • 04.
  Controle maatregelingen voldoende effect hebben
 • 05.
  Check-up en nazorg

Producten die wij adviseren

Applications
Marco Keursten

Meer weten over dit thema?

Marco Keursten

keursten@dosers.nl