Over Ons

Scroll

Door te luisteren naar dier, boer en mens, werken we als Dosers aan de productie van gezond en duurzaam voedsel. Hierbij is de boer en zijn bedrijf essentieel. Immers, een gezond boerenbedrijf staat aan de basis van gezonde voeding.

Missie

Op een eerlijke en verantwoorde manier gezond voedsel produceren. Dit doen we in de agrarische sector in samenwerking met onze klanten. We krijgen dit voor elkaar door altijd extra stappen te zetten en vooruit te blijven kijken.

People

Onze mensen

Eigenaar Marco Keursten Marco Keursten
Over ons

Wij geloven dat een verantwoorde voedselproductie het fundament is voor gezonde voeding. Dit doen we door te zorgen voor een gezonde werkomgeving voor de boer en een veilige leefomgeving voor de dieren. We werken aan de gezondheid van de dieren door te vertrouwen op grondige analyses en het verzamelen van feiten. Onder het credo ‘meten is weten’, leveren we maatwerk en zien we toe dat doelen behaald worden.

Daarbij streven we naar transparantie in de voedselketen en terugdringing van medicatie- en bestrijdingsmiddelen in de sector. Door aandacht te hebben voor mens, milieu en omgeving, zorgen we niet alleen voor de gezondheid voor de generatie van nu, maar ook voor die van de toekomst.

Healthy Farming

Presence

De basis in Nederland,
actief in Europa
en de wereld.

BENELUX
Scandinavië
Duitsland
Spanje
ENGELAND
Polen
Frankrijk
Rusland
Griekenland
Zwitserland
Tsjechië
Litouwen